18 Şubat 2014 Salı

Ne okudum #1 Lanetli tutkular

Gönderen girllboss zaman: 19:40
Merhabalar :)
Yeni bi seri yapıp okuduğum kitapları burda yorumlamak sizinle paylaşmak istedim ne derece başarılı olucam gelecek günlerde belli olucak inşallah hayırlı olur :)

Kitaba bakıcak olursak;

Arka kapak;

Archer ve Ellen... Ve ikisi arasında sıkışıp kalmış zavallı bir kadın, May...

Archer Ellenin kuzeni May'le nişanlı, Ellen ise Beafortla evli. İkisinin de eli kolu bağlı, ikisi de çaresiz...

Ama ikisi de birbirine âşık, ikisinin kalbi de yalnız birbiri için çarpmakta... İkisi de olmayacağının bilincinde bu yasak aşkın; bazense ikisi de umutlu. Hayat hayalle gerçek arasında sıkışıp kalmış bu insanları ve bunların aşkını nereye sürükleyecek kim bilir...

Bunun farkında olmadan hayallerin ve gerçeklerin peşinde koşacaklar durmadan. Peki, sonları ne olacak? Bu yasak aşk nasıl bir sona kavuşacak bu şartlar altında? Bu kitabıyla dünya çapında ün yapan ve Plutzer Ödülünü kazanan Edith Wharton bu yasak aşkı akıcı bir dille okurlarına sunuyor ve kapalı bir sonla bitiriyor kitabını. Muhteşem aşk ve ihtiras çözümlemeleriyle dolu bu yasak aşk hikâyesi okurunu bekliyor.

Yorumum; Aşk kavramı o kadar gösterilmiş ki kitapta içeriğindede öyle olmasını umardım,Ara ara kopukluluklar yaşadım özelliklede son bölümlerde bence daha iyi bir sonu hak ediyordu bu kitap.






0 yorum:

Yorum Gönder

 

:) Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos